Ridklubbar - Massor med ridklubbar

Hästförsäkringarnas villkor

Hästförsäkringarna villkor

Innehållet i hästförsäkringarna varierar mellan bolag till bolag och du har också en stor möjlighet att välja olika ersättningsnivåer eller tilläggsförsäkringar.

Efter att du tecknat din hästförsäkring så gäller inte försäkringen för sjukdom de första 3 veckorna eftersom alla försäkringsbolagen tillämpar en karenstid på hästförsäkringarna.

Tilläggsförsäkringar

Hästförsäkringarna villkor

Det finns många olika typer av tilläggsförsäkringar till hästförsäkringen som man kan välja till. Dessa tilläggsförsäkringar kan vara t.ex. buköppning eller extra rehabilitering vilka kan vara bra eftersom denna typ av vård lätt hamnar på 50.000 kr styck.

Det finns flera undantag i hästförsäkringen

Det är viktigt att känna till vilka undantag det finns i hästförsäkringen eftersom du då ska jämföra olika försäkringar samt fundera på vilka tilläggsförsäkringar du och din häst behöver.

Kostnad för hästförsäkring

Priset på hästförsäkringen varierar beroende på ras, kön, hästens ålder och om kan ibland sänkas om du är medlem i någon klubb eller förening.

Sänka priset på hästförsäkringen

Kostnad för hästförsäkring

Du kan sänka priset på hästförsäkringen genom att vara medlem i Avelsföreningen för Svensk ridponny.

För att sänka priset ytterligare ska du jämföra hästförsäkringarna hos de olika försäkringsbolag men jämför inte bara priset utan även villkoren.


Hitta allt du behöver om olika ridklubbar

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om ridklubbarna men också en del roliga och listiga saker gällande ridskolor och hästgårdar.Meny - Ridklubbar
Till förstasidan på www.ridklubbar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
RidhusRidskolaRidklubbarNyheter